Слика од Мека торба за носење LCS-EBD
Слика од Мека торба за носење LCS-EBD

Спецификации

Ставете ја оваа мека торба за носење на вашиот фото апарат и заштитете го од отпечатоци и гребнатини. Оваа торба со изглед на кожа која е лесна и издржлива го заштитува куќиштето на вашиот фото апарат, а притоа LCD екранот е целосно видлив.
  • Издржлива конструкција со изглед на кожа

  • Oвозможува лесен пристап до приклучните површини на батериите и USB приклучокот

  • Изберете помеѓу опциите во повеќе бои

  • Компатибилност со α5100/α5000

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт