Слика од Мека торба за носење (торба за објектив)
Заштитна торбичка
Безбедно чување на вашата Lens-Style камера

Заштитете ја вашата QX10 со паметна торбичка со изглед на кожа

Торбичката ја заштитува вашата Lens-Style камера од прав, гребнатини и капки. Дизајнот нуди практично отворање и брз пристап за доловување на неповторливите моменти.

Спецификации и функции

  • Заштита од удари, гребнатини и капки

  • Лесно отворање за едноставен пристап

  • Паметна завршна обработка во вид на кожа

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат