Слика од Мека торба за носење LCS-AMB за палетата Alpha
Слика од Мека торба за носење LCS-AMB за палетата Alpha
Особини
  • Мека торбичка за носење - идеална за патувања и други општи потреби

  • Го штити куќиштето на фото апаратот и прикачениот објектив со стандарден зум од прав, прскање со вода и секојдневни удари

  • Три начини на носење: користење на рачката, лентата за на рамо или отворот за ремен

  • Завршница од издржлив црн материјал од полиестер

  • Џеб за батерија/медиуми

  • Џеб за капачето за објективот

  • Нема компатибилност со батерија од серијата M

  • Приближни димензии (мм): Ш190 x В220 x Д160

  • Приближна тежина: 330гр. (со лентата)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт