Слика од Комплет со адаптер за повеќе батерии
Слика од Комплет со адаптер за повеќе батерии
Слика од Комплет со адаптер за повеќе батерии
Слика од Комплет со адаптер за повеќе батерии
Слика од Комплет со адаптер за повеќе батерии
Слика од Комплет со адаптер за повеќе батерии
Комплет со адаптер за повеќе батерии на дело
Комплет со адаптер за повеќе батерии на дело

Спецификации и функции

  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 123,4 x 67,8 x 66,2 мм (4 7/8 x 2 3/4 x 2 5/8 инчи)

  • Тежина: Прибл. 400 гр. (14,2 oz) (без батерија)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт