Слика од Батерија на полнење од серија Z
Слика од Батерија на полнење од серија Z

Спецификации

  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 38,7 x 22,7 x 51,7 мм (1 9/16 x 29/32 x 2 1/8 инчи)

  • Тежина: Прибл. 83 гр. (3,0 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт