Слика од Комплет со батерија на полнење од серија M NP-FM500H
Особини
  • STAMINA со супер долг работен век

  • Многу ефикасна, компактна и лесна

  • Капацитет од 7,2 V/11,5 Wh/1600 mAh

  • Димензии (мм) Ш38.2 x В20.5 x Д55.6

  • Тежина 78гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт