Слика од Полнач за батеријата NP-FZ100
Слика од Полнач за батеријата NP-FZ100

Спецификации

  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 70 x 33 x 95 мм (2 7/8 x 1 5/16 x 3 3/4 инчи)

  • Тежина: Прибл. 125 гр. (4,4 oz)

  • Моќност: AC, 100-240 V, 50 Hz / 60 Hz

  • Време на полнење: Прибл. 150 минути

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт