Слика од Комплет со USB патен полнач и батерија
Слика од Комплет со USB патен полнач и батерија
Слика од Комплет со USB патен полнач и батерија
Слика од Комплет со USB патен полнач и батерија

Спецификации

Фотографирајте подолго додека патувате, благодарение на овој практичен патен полнач за фотоапаратите Cyber-shot™. Полначот кој е опремен со дополнителна батерија на полнење, која секогаш ќе ја имате како резерва, се поврзува преку микро USB приклучок со каков било AC или DC извор на напојување, за да добиете повеќе моќ за снимање на моментите кои не сакате да ги заборавите.
  • Содржи батерија на полнење

  • Може да се полни преку компјутер, во автомобил или преку AC адаптер

  • Компактниот и лесен дизајн го прави совршен за патување

  • Содржи микро USB приклучок за DC напојување

  • Целосно време на полнење од 155-230 минути

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт