Слика од производот AC-VQ1051 со кабли
Слика од производот AC-VQ1051 со приклучени батерии

Спецификации

AC адаптер / полнач кој е компатибилен со серијата L на InfoLITHIUM™ батерии
  • Време на полнење (нормално / целосно полнење): F570 110 мин. / 170 мин.; F770 185 мин. / 245 мин.; F970 285 мин. / 345 мин.

  • Интелигентниот екран го потврдува преостанатото време за полнење и траењето на батеријата кое преостанува во минути и во проценти

  • Релеен вид кој истовремено полни до две батерии

  • Приближни димензии (мм): Ш123 x В53 x Д135

  • Прибл. тежина: 400 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт