Слика од Адаптер за наизменична струја

Спецификации

  • Испорачува непроменето напојување до вашиот фотоапарат

  • Компатибилност со одредени фотоапарати Alpha и компактни фотоапарати

  • Универзален напон за глобална употреба (AC 100–240V)

  • Мала тежина од 310 гр. за лесно патување

  • Мала потрошувачка на енергија од 20 вати

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт