Слика од AC адаптер за фото апарати со заменливи објективи
Особини
  • AC адаптер за патувањата кој е компатибилен со сите Sony DSLR фото апарати

  • Може да се користи низ целиот свет (100-240V, 50/60Hz)

  • Приближна големина (мм): Ш127 x В35 x Д63

  • Приближна тежина: 300 гр.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина