Големина и тежина

Тежина
10 гр.

Општи карактеристики

Затворен вид
Да
Звучник
HD хибридни 3-системски – динамичен од 16 мм + 2x балансирана арматура
Фреквентен одзив (Hz)
3–40.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
107 dB/mW
Импеданса (оми)
40 Ω (при 1kHz)
Вид на жица
Лицнест кабел OFC, во вид на Y
Должина на кабел
1,2 м
Приклучник
Позлатен стерео мини приклучок со облик L

Дизајн и функции на звук

Контрола на одзив за ритамот
Ушни влошки од затворен тип

Што има во пакетот

  • Хибридни силиконски гумени ушни влошки (големини SS x2, S x2, M x2, L x2)
  • Ушни влошки од пенест силикон (големини SS x2, S x2, M x2, L x2)
  • Торба за носење
  • Отсекување
  • Прилагодувач на кабел
  • Отстранлив прицврстувач за уво со далечински управувач
Placeholder

Функции

Прашајте ги експертите

Докажаниот музички дует, Hurts, работеше со инженерите од Sony за да создадат врвни слушалки за во уво со напреден хибриден дизајн на звучниците

Звучници со балансирана арматура (BA)

 Ексклузивни за Sony, овие звучници со лесна дијафрагма репродуцираат средни и високи тонови без намалување на басот

Хибридна теорија

Системот со хибридни звучници претставува комбинација од динамичен звучник од 16мм со BA звучник со целосен опсег и HD супер високотонец - кој обезбедува моќни резултати

Ова е повик

Одговарајте на повици додека слушате музика, благодарение на отстранливиот кабел со адаптер за паметни телефони кој содржи далечински управувач и микрофон

Звук со висока резолуција

Слушалките XBA-H3 ги откриваат сите детали од вашата музичка збирка, поради што се совршени за денешните аудио снимки со висока резолуција

Моќен бас со брз одзив

Вградената контрола на одзив за ритамот кај XBA-H3 овозможува прецизно и ритмичко контролирање дури и на најсилните удари на басот

Засилете го звукот

Со огромниот опсег од 107dB, ќе можете да ја зголемите јачината на звукот и да ги репродуцирате омилените песни погласно

Усогласени со денешната музика

Длабок бас, богати средни тонови и еуфорични високи тонови. Слушнете ги деталите од секоја песна со широкиот фреквентен опсег од 3Hz до 40kHz

Опуштено вметнување

Изработени од смеса која ја задржува формата и обложени со мек силикон, ушните прицврстувачи овозможуваат релаксирано вметнување без точки на притисок

Повеќе музика, помалку шум во заднина

Блиското и стабилно вметнување и затворениот дизајн на ушните влошки со пенест силикон го изолира амбиенталниот шум, за да можете да уживате во вашите мелодии без пречки