ПРЕСТИЖНИ СЛУШАЛКИ XBA-H3

Правилен начин за слушање музика

XBAH3.CE7

Слушалки за во уво, хибриден 3-системски динамичен звучник од 16мм и два звучника со балансирана арматура

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница