Големина и тежина

Тежина
7 гр.

Општи карактеристики

Затворен вид
Да
Звучник
Хибридни 2-системски
Импеданса (оми)
40 Ω (при 1kHz)
Фреквентен одзив
5–25.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
105 dB/mW
Вид на жица
Лицнест кабел OFC, во вид на Y
Должина на кабел
1,2 м
Приклучник
Позлатен стерео мини приклучок со облик L
Начин на носење
Ушни влошки од затворен тип

Што има во пакетот

  • Хибридни силиконски гумени ушни влошки (големини SS x2, S x2, M x2, L x2)
  • Ушни влошки од пенест силикон (големини SS x2, S x2, M x2, L x2)
  • Торба за носење
  • Слајд
  • Прилагодувач на кабел
Placeholder

Функции

Прашајте ги експертите

Докажаниот музички дует, Hurts, работеше со инженерите од Sony за да создадат врвни слушалки за во уво со напреден хибриден дизајн на звучниците

Звучници со балансирана арматура (BA)

 Ексклузивни за Sony, овие звучници со лесна дијафрагма репродуцираат средни и високи тонови без намалување на басот

Хибридна теорија

Системот со хибридни звучници нуди моќен одзив со целосен опсег, комбинирајќи динамичен звучник од 9мм со BA звучник со целосен опсег

Звук кој ќе ве воодушеви

Почувствувајте го секој удар на басот и еуфоричните високи мелодии, благодарение на широкиот фреквентен опсег од 5Hz до 25kHz

Засилете го звукот

Со огромниот опсег од 105dB, ќе можете да ја зголемите јачината на звукот и да ги репродуцирате омилените песни погласно

Моќен бас со брз одзив

Вградената контрола на одзив за ритамот е дизајнирана да им помогне на ушните влошки да се справат дури и со најсилните удари на басот

Блиско вметнување за удобност

Ушните влошки од пенест силикон се дизајнирани за блиско и удобно вметнување во уво, кое овозможува максимален бас за вашата музика

Повеќе музика, помалку шум во заднина

Блиското поставување и затворениот дизајн на ушните влошки го минимизираат истекувањето на звукот и надворешниот шум, за да можете да уживате во вашите мелодии без пречки

Дополнителна опрема

Со големиот избор на ушни влошки со различна големина, штипки за кабелот и футрола за складирање, ќе можете да го прилагодите вметнувањето за поудобно слушање

Дополнителна опрема

со големиот избор на ушни влошки со различна големина, штипки за кабелот и футрола за складирање, ќе можете да го прилагодите вметнувањето за поудобно слушање