ЗА ВО УВО

Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™

WI-XB400
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™

blueblack

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-XB400 со EXTRA BASS™
Лого за EXTRA BASS
Длабок и моќен звук за подобро слушање

Како дел од палетата EXTRA BASS™ на Sony, WI-XB400 се лесни, но нудат моќен звук. Тие ги подобруваат ниските фреквенции за да создадат извонреден бас со кој ќе ги збогатат сите песни.

Лого за Bluetooth®
Безжична технологија Bluetooth®

Слушајте ги омилените песни безжично преку безжичната технологија Bluetooth®, со впарување на вашиот паметен телефон или таблет-уред.

Икона за батерија што трае 15 часа
Енергија за цел ден и брзо полнење

Слушајте музика до 15 часа без прекини. Ако преостанува малку енергија во слушалките, со брзо полнење од 10 минути ќе добиете енергија за репродукција
до 60 минути.

Носете ги по цел ден и слушајте насекаде и секогаш

Меката, флексибилна и лесна лента за на врат е обликувана за удобно носење преку целиот ден. Ушните влошки имаат вграден магнет што спречува заплеткување на каблите при носење и складирање, за да спречат неред.

Слика од WI-XB400 каде што се гледа лентата за на врат со магнетни ушни влошки за лесно носење
Лесно се вклопува
во вашиот живот

WI-XB400 се лесни и преносливи и имаат флексибилна лента за на врат што овозможува уште полесно носење во вашата торба кога сте во движење.

Црно копче на WI-XB400
Едноставно ракување со копчињата

Користете ги копчињата за репродукција, запирање или прескокнување песни и прилагодување на јачината на звукот.

Компатибилност со гласовен помошник

Со притиснување на едно копче може да се поврзете со гласовниот помошник на вашиот паметен телефон за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите.

Едноставни разговори без користење на рацете

Разговарајте слободно со лесното воспоставување повици без користење на рацете, благодарение на вградениот микрофон. Не е потребно ни да го извадите телефонот од вашиот џеб.

Спецификации и функции

Слушалките WI-XB400 се потполно безжични, лесно преносливи и нудат длабок и моќен звук. Слушалките имаат батерија што трае до 15 часа и лента за на врат така што можете лесно да ги вметнете во џеб или торба.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Безжична технологија Bluetooth® за неограничено движење

  • Траење на батеријата до 15 часа и брзо полнење

  • Лесно воспоставување повици без користење на рацете и користење на гласовниот помошник преку микрофонот

  • Удобна лента за на врат со магнетни ушни влошки за лесно носење

ЗВУЧНИК
12 мм
ФРЕКВЕНТЕН ОДЗИВ (КОМУНИКАЦИЈА ПРЕКУ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина