Прескокни до содржина
СЛУШАЛКИ

Безжични слушалки SP600N со поништување на шум

WI-SP600N

Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум

pinkyellowwhiteblack

Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки SP600N со поништување на шум
Спецификации и функции
Уживајте во омилените песни за вежбање без пречки. Безжичните слушалки за во уво WI-SP600N имаат технологија за поништување на шум што ги блокира пречките и режим за амбиентален звук што ја спојува вашата музика со звуците од вашето опкружување или пријателите. Се одликуваат со лесен стил и заоблени прицврстувачи што ги држат ушните влошки на место.
  • Дигиталното поништување на шумот ве фокусира на музиката

  • Режим за амбиентален звук за поинтуитивно слушање

  • Безжична слобода со технологијата Bluetooth® и NFC

  • Лесен дизајн со сигурно вметнување

  • EXTRA BASS™ звук со длабоки и ниски тонови

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина