БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО WI-SP510 ЗА СПОРТ

Добијте енергија од музиката при вежбањето

WISP510W.CE7

Безжични спортски слушалки за во уво со безжична технологија BLUETOOTH®, ознака IPX5 за отпорност на вода, батерија што трае до 15 часа, звук со EXTRA BASS, повици без користење на рацете и гласовен помошник.

Боја

Бела

Купувајте преку интернет

Овој производ од Sony е достапен кај поголемите компании за продажба преку интернет, вклучувајќи ги и наведените подолу. Проверете ја достапноста директно на веб-страниците на продавниците.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.