Прескокни до содржина
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Слика од Безжични спортски слушалки за во уво SP500
Спецификации и функции
Разубавете го спортот и вежбањето со вашата омилена музика. Безжичните спортски слушалки WI-SP500 имаат звучници од отворен вид што ги пропуштаат амбиенталните звуци од природата. Се одликуваат со лесен стил и ергономски гумени држачи што ги држат ушните влошки на место.
  • Безжична слобода со технологијата Bluetooth® и NFC

  • Звучниците од отворен вид пропуштаат амбиентални звуци за безбедно вежбање

  • Лесен дизајн со сигурно вметнување

  • Отпорност на прскање и пот со рејтинг IPX4

  • Репродукција до 8 часа

Звучник
13,5мм (во вид на купола)
S-Master HX
Не
DSEE HX
Не
Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (фреквенција на семплирање од 44,1 kHz)
Пасивно функционирање
Не
NFC
Да

Што има во пакетот

Микро USB кабел, Ушни влошки (S/M), Држач за носење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина