Слушалки h.ear in 2 Wireless

Едноставен стил. Незаборавен звук.

WIH700R.CE7

Стилски безжични слушалки за во уво со звук со висока резолуција, безжичната технологија Bluetooth® и LDAC™.

Боја

Темна црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница