Прескокни до содржина
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Слика од Слушалки h.ear in 2 Wireless
Спецификации и функции
Уживајте во прекрасно безжично слушање и лесна контрола со интуитивен дизајн што се поставува зад вратот, достапен во повеќе бои за да одговара на вашиот стил.
  • Компатибилност со звук со висока резолуција

  • DSEE HX™ го подобрува квалитетот на компресираната музика приближно до звук со висока резолуција

  • Вибрации за дојдовни повици

  • Прилагодете го вашиот звук со помош на апликацијата Sony | Headphones Connect

  • Траење на батеријата до 8 часа

Звучник
9 мм, во вид на купола (CCAW звучна намотка)
Фреквентен одзив
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Должина на кабел
прибл. 1,0 м (39 3 / 8 инчи)

Што има во пакетот

Штипка со магнет, Наменски кабел за слушалки, Кабел за USB, Ушни влошки

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина