БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО WI-C600N СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ

Уживајте во музиката во движење со безжичните слушалки за во уво со дигитално поништување на шум со AINC со едно притиснување.

WIC600NL.CE7

Безжични слушалки со поништување на шум, прилагодлив звук, ергономски облик и голема издржливост на батеријата.

Боја

Темна сина боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница