ЗА ВО УВО

Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум

WI-C600N
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум

bluesilverblack

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C600N со поништување на шум
Без кабли, без шум - за секојдневни патувања

Уживајте додека патувате со безжични слушалки со поништување на шум што ќе ве задлабочат во вашата омилена музика.

Икона за дигитално поништување на шум
Слушајте само музика со поништувањето на шум со вештачка интелигенција

Елиминирајте го несаканиот шум со поништувањето на шум со вештачка интелигенција (AINC) кое се приспособува кон вашето опкружување. За да го активирате треба да го притиснете и задржите копчето за NC на WI-C600N.

Лого ознаки за NFC™ и Bluetooth®
Безжично проследување преку BLUETOOTH® со впарување преку NFC™ со еден допир

Заборавете на сложените поставки со Near Field Communication (NFC™). Допрете компатибилни уреди со NFC™ до ознаката N на куќиштето на WI-C600N за да ги поврзете брзо и непречено, а потоа проследувајте содржини преку безжичната технологија Bluetooth®. Немате NFC™? Нема проблем. Ќе можете рачно да се поврзете преку менито со поставки на вашиот уред.

Уживајте и бидете свесни за опкружувањето со режимот за амбиентален звук

Со апликацијата Sony | Headphones Connect може да ја изберете опцијата „Говор“ или „Нормален“ за режимот за амбиентален звук, во зависност од начинот на кој патувате.

Икона за автомобил
Режим за амбиентален звук (нормален)

Слушајте ги сите неопходни звуци од секојдневниот живот, како што е сообраќајот, а притоа слушајте ја вашата музика во заднина.

Икона на облаче за говор
Режим за амбиентален звук (говор)

Слушајте ја вашата музика без пречки, но слушајте ги и важните известувања.

Прилагодете ги според вашиот звук

Користете ги вашите слушалки од Sony на позабавен и прилагоден начин со апликацијата Sony | Headphones Connect. Поврзете ги со вашиот паметниот телефон и секојдневната музика ќе стане уште позабавна.

Мали димензии, совршено јасен звук

Слушалките се мали благодарение на компактните звучници од 6 мм што нудат удобно вметнување и одличен звук.

DSEE лого
DSEE врши обновување на деталите на вашата дигитална музика

Подобрете го квалитетот на компресираните музички датотеки и обновете ги високофреквентните елементи што се губат при компресирањето. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) ги обновува деталите во вашите омилени песни за да создаде висококвалитетен звук што повеќе наликува на оригиналната снимка.

Направете повеќе додека патувате - брзо и лесно

Преминете од слушање музика на воспоставување повици или завршување на дневните обврски.

Икона за траење на батеријата до 6,5 часа
Издржливост од 6,5 часа за целото патување

Слушајте и уживајте во вашата музика додека патувате, без прекин до 6,5 часа. Покрај тоа, брзото полнење овозможува репродукција до 60 минути со полнење од 15 минути. 

Приказ на флексибилната силиконска лента за на врат на безжичните слушалки со поништување на шум WI-C600N
 Силиконска лента за на врат, за целодневно носење

Продолжете удобно да слушате со дизајнот за носење зад вратот и изработката од удобен силикон што лесно може да го чувате во вашата торба.

Приказ на магнетните ушни влошки на безжичните слушалки со поништување на шум WI-C600N
Магнетни ушни влошки за практично складирање

Кога ќе завршите со слушањето, магнетните ушни влошки се спојуваат за да спречат заплеткување на кабелот.

Спецификации и функции

Без кабли, без шум - слушалките WI-C600N се создадени за секојдневни патувања. Дигиталното поништување на шум со вештачка интелигенција со едно притиснување (AINC) ви овозможува да ја слушате само музиката кога сте во движење.
  • Дигитално поништување на шум со AINC со едно притиснување

  • Безжично проследување преку BLUETOOTH® со NFC™ со еден допир

  • Режим за амбиентален звук со кој ќе ги слушате неопходните звуци од опкружувањето

  • Удобна лента за на врат изработена од силикон, со магнетни ушни влошки за организирање на каблите

ЗВУЧНИК
6 мм (тип на купола)
ФРЕКВЕНТЕН ОДЗИВ (КОМУНИКАЦИЈА ПРЕКУ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
NFC
Да

Што има во пакетот

USB кабел: Type-C™ (прибл. 20 см), Ушни влошки: Долги хибридни силиконски гумени ушни влошки(SS/S/M/L)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина