БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО WI-C400

Сите спецификации и функции

WI-C400

Големина и тежина

Тежина
Прибл. 35 гр. (1,23 oz)

Општи карактеристики

Вид на слушалки
Затворени динамички
Звучник
9мм
Магнет 
Неодимиум
Фреквентен одзив
8 Hz-22.000 Hz
Контрола на јачина на звук
Да
Време на користење
Макс. 20 часа
Време на полнење
Прибл. 4,5 часа
Начин на носење
zad-vratot

Опции на бои

redbluewhiteblack

Што има во пакетот

  • USB кабел: Микро USB кабел (прибл. 50 см / 19 3 / 4 инчи)
  • Ушни влошки: (SS/S/M/L)
Placeholder

Функции

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

NFC и BLUETOOTH®

Проследувајте без напор со функцијата за слушање со еден допир преку BLUETOOTH®. Само допрете го вашиот уред наспроти логото NFC.

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Траење на батеријата до 20 часа 

Репродуцирајте музика со батеријата што трае дури до 20 часа. 

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Проследувајте квалитетен звук цел ден

Слушајте ја вашата музика со јасен и квалитетен звук преку звучниците од 9 мм.

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Изберете ја вашата боја 

Изберете ја и носете ја бојата што најмногу ви одговара. Изберете помеѓу црна, црвена, сина или бела боја.

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Носете ги цел ден, слушајте непрекинато 

Дизајнот за носење зад врат е обликуван за удобно слушање во текот на целиот ден.

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Известувања со вибрации

Слушалките ќе се синхронизираат со паметниот телефон за да добивате известувања со вибрации за пораки и дојдовни повици.

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Организирање на кабелот што не се заплеткува 

Практично складирање на кабелот во лентата за на врат со помош на прилагодувач и блокатор. 

Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400

Едноставно ракување со копчињата

Користете ги копчињата за репродукција, запирање или прескокнување песни и прилагодување на јачината на звукот. Исто така, може да ги притиснете за да ги активирате гласовните функции на вашиот паметен телефон или за да воспоставувате повици без користење на рацете.