БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО | WI-C400

Уживајте во музиката цел ден со овие безжични слушалки со BLUETOOTH®.

WIC400R.CE7

Безжични слушалки за во уво со BLUETOOTH® и NFC, удобна лента за на врат, батерија што трае 20 часа и контрола без користење на рацете.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница