Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C400
Звук и стил што ве следат

Уживајте во висококвалитетен звук од удобни безжични слушалки со бои што го надополнуваат вашиот стил.

Лого ознаки за NFC и Bluetooth®
 NFC и BLUETOOTH®

Проследувајте без напор со можноста за слушање со еден допир преку BLUETOOTH®. Само допрете го уредот кај логото NFC. 

Икона за батерија што трае до 20 часа кај WI=C400
Траење на батеријата до 20 часа

Репродуцирајте музика со батеријата што трае дури до 20 часа. 

Проследувајте квалитетен звук цел ден

Слушајте ја вашата музика со јасен и квалитетен звук преку звучниците од 9 мм. 

Изберете ја вашата боја

Изберете ја и носете ја бојата што најмногу ви одговара. Изберете помеѓу црна, црвена, сина или бела боја.

Носете ги цел ден, слушајте непрекинато 

Дизајнот за носење зад врат е обликуван за удобно слушање во текот на целиот ден.

Практични за употреба кога сте во движење 
Илустрација за известување со вибрации
Известувања со вибрации

Слушалките ќе се синхронизираат со паметниот телефон за да добивате известувања со вибрации за пораки и дојдовни повици.

Организирање на кабелот кај WI-C400
Организирање на кабелот што не се заплеткува

Практично складирање на кабелот во лентата за на врат со помош на прилагодувач и блокатор. 

Копчиња на WI-C400
Едноставно ракување со копчињата

Користете ги копчињата за репродукција, запирање или прескокнување песни и прилагодување на јачината на звукот. Исто така, може да ги притиснете за да ги активирате гласовните функции на вашиот паметен телефон или за да воспоставувате повици без користење на рацете. 

Спецификации и функции

Уживајте во висококвалитетен звук од безжични слушалки со бои што го надополнуваат вашиот стил.
  • Лесно поврзување преку BLUETOOTH® со NFC со еден допир

  • Траење на батеријата до 20 часа

  • Неодимиумски звучници од 9мм за динамички звук

  • Удобен стил на носење зад вратот со организирање на кабелот

  • Вибрации за дојдовни повици

ЗВУЧНИК
9мм
ФРЕКВЕНТЕН ОДЗИВ
8 Hz-22.000 Hz

Што има во пакетот

USB кабел: Микро USB кабел (прибл. 50 см / 19 3 / 4 инчи), Ушни влошки: (SS/S/M/L)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина