БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО WI-C310

Удобно безжично слушање, каде и да сте

WIC310N.CE7

Во домот или додека патувате - слушалките WI-C310 нудат одличен звук и батерија што трае до 15 часа. А благодарение на завршната обработка во мат боја и рамните кабли, тие изгледаат прекрасно.

Боја

Златна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница