Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C300
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C300
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C300
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C300

Функции

NFC и BLUETOOTH®

Благодарение на технологијата NFC (поле за комуникации во близина), сложените поставувања се дел од минатото. Само допрете ја ознаката N на куќиштето со одредени уреди што поддржуваат NFC за да ги поврзете брзо и лесно, а потоа започнете со проследување содржини преку безжична врска Bluetooth®. Немате NFC? Нема проблем. Ќе можете рачно да се поврзете преку безжична врска Bluetooth® во менито со поставки на вашиот уред.

Траење на батеријата до 8 часа

Уживајте во музика до 8 часа без прекини.

Проследувајте квалитетен звук цел ден 

Слушајте ја вашата музика со јасен и квалитетен звук преку звучниците од 9 мм.

Носете ги цел ден, слушајте непрекинато  

Дизајнот за носење зад врат е обликуван за удобно слушање во текот на целиот ден.

Едноставни разговори без користење на рацете

Разговарајте слободно со лесното воспоставување повици без користење на рацете, благодарение на вградениот микрофон. Не е потребно ни да го извадите телефонот од вашиот џеб.

Компатибилност со гласовен помошник

Со притиснување на едно копче може да се поврзете со гласовниот помошник на вашиот паметен телефон за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите.

Едноставно ракување со копчињата

Користете ги копчињата за репродукција, запирање и прескокнување песни и прилагодување на јачината на звукот.

Изберете ја вашата боја

Изберете ја и носете ја бојата што најмногу ви одговара. Изберете помеѓу црна, црвена, сина или бела боја. 

Спецификации

Уживајте во висококвалитетен звук од безжични слушалки.
  • Лесно поврзување преку BLUETOOTH® со NFC со еден допир

  • Траење на батеријата до 8 часа

  • Неодимиумски звучници од 9мм за динамички звук

  • Удобен стил на носење зад вратот

  • Компатибилност со паметни телефони и повици без користење на рацете

Звучник
9мм
S-Master HX
Не
DSEE HX
Не
Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Пасивно функционирање
Не
NFC
Да

Што има во пакетот

Микро USB кабел, Ушни влошки (S/M/L)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина