БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО WI-1000XM2 СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ

Ненадминато поништување на шум, квалитет на звук и удобност.

WI1000XM2S.CE7

Безжични слушалки со лента за на врат, поништување на шум што е водечко во индустријата, извонреден звук и удобност во текот на целиот ден.

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница