БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ 1000X

WI-1000X го поништуваат шумот за да слушате удобно цел ден.

WI1000XN.CE7

Безжични слушалки што се поставуваат зад вратот со дигитално поништување на шум и оптимизирање на атмосферскиот притисок.

Боја

Златна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница