БЕЗЖИЧНИ СПОРТСКИ EXTRA BASS™ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО XB80BS

Вежбајте понапорно со EXTRA BASS™ звук од цврсти слушалки со можност за миење.

MDRXB80BSR.CE7

Слушалки за во уво со Bluetooth®, EXTRA BASS™, прицврстувачи за уши и прилагодлив кабел, дизајн со IPX5 и LDAC.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница