ЗА ВО УВО

Спортски и безжични слушалки за во уво MDR-XB80BS со EXTRA BASS™

MDR-XB80BS
Слика од Спортски и безжични слушалки за во уво MDR-XB80BS со EXTRA BASS™

redblueblack

Слика од Спортски и безжични слушалки за во уво MDR-XB80BS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски и безжични слушалки за во уво MDR-XB80BS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски и безжични слушалки за во уво MDR-XB80BS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски и безжични слушалки за во уво MDR-XB80BS со EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ звукот ги подобрува вашите перформанси

Спортски слушалки со безжично поврзување преку Bluetooth®, можност за миење

Надминете ги вашите граници со слушалките MDR-XB80BS. Звукот со EXTRA BASS™ ви нуди енергија за да вежбате понапорно, а со Bluetooth® и LDAC ќе проследувате музика со најголем квалитет. Извонредно издржливиот дизајн овозможува миење на слушалките по вежбањето.

Лого за EXTRA BASS
Подобрете ги вашите перформанси

Моќниот EXTRA BASS™ звук дополнително ве поттикнува за да продолжите.

Лого за Bluetooth® со LDAC
Безжично проследување со реалистичен звук

Bluetooth® и LDAC ви овозможуваат да проследувате звук со највисок квалитет без кабли до седум часа.

Лого за IPX5
Носете ги, а потоа исперете ги

Дизајнот со IPX5 отпорност од прскање ви овозможува да ги носите слушалките при обилен дожд и да ги миете со вода.

Моментално зголемување на адреналинот

Добијте ги дополнителните енергија и фокус кои ви се потребни. EXTRA BASS™ звукот ги подобрува ниските фреквенции за да добиете моќни ритами што ќе ви помогнат да ги надминете личните рекорди.

Лого за EXTRA BASS
Подготвени за предизвик

Цврстиот и издржливиот дизајн на MDR-XB80BS нема да ве разочара. Благодарение на IPX5, слушалките можат да издржат напорни вежби како вежбање со велосипед, па дури и активности на вода како веслање.

Лого ознаки за LDAC и BLUETOOTH®
Слобода во движењето

Bluetooth® и LDAC ви овозможуваат да слушате звук со највисок квалитет без кабли кои ги ограничуваат вашите движења. Ергономските прицврстувачи за уши и прилагодливиот кабел не дозволуваат поместување на слушалките, дури и кога вежбате со најсилно темпо.

Изберете ја вашата боја

MDR-XB80BS се достапни во сина, црна и црвена боја, за да можат да одговараат дури и на вашата облека за вежбање.

Спецификации и функции

Надминете ги вашите граници со слушалките MDR-XB80BS. EXTRA BASS™ ви нуди дополнителна енергија за да вежбате понапорно, а Bluetooth® и LDAC ви овозможуваат да проследувате со најголем квалитет. Извонредно издржливиот дизајн овозможува миење на слушалките по вежбањето.
  • EXTRA BASS™ звук со длабоки и ниски тонови

  • Безжична Bluetooth® врска за неограничено движење

  • LDAC ви овозможува да проследувате музика со најголем можен квалитет

  • Може да ги миете по вежбањето благодарение на нивниот дизајн со IPX5

  • Прицврстувачите за уши и прилагодливиот кабел не дозволуваат поместување на слушалките

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина