ЗА ВО УВО

Безжични слушалки за во уво MDR-XB70BT со EXTRA BASS™

MDR-XB70BT
Слика од Безжични слушалки за во уво MDR-XB70BT со EXTRA BASS™

redblueblack

Слика од Безжични слушалки за во уво MDR-XB70BT со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво MDR-XB70BT со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво MDR-XB70BT со EXTRA BASS™
Слика од Безжични слушалки за во уво MDR-XB70BT со EXTRA BASS™
Чувствувајте ја возбудата насекаде

Слушалки за во уво со безжично поврзување преку Bluetooth®

Внесете возбудливи музички доживувања во вашиот секојдневен живот. EXTRA BASS™ звукот ја прави секоја песна возбудлива, а безжичното поврзување и лесниот дизајн ќе ви овозможат да слушате удобно насекаде. 

Лого за EXTRA BASS
Динамички звук

EXTRA BASS™ звукот внесува извонредно ниски и моќни тонови во сета ваша музика.  

Лого за Bluetooth®
Безжична слобода

Поврзување преку Bluetooth® и траење на батеријата до девет часа за безжично слушање во текот на целиот ден.

Моќни ритами на допир

Добијте дневна доза бас во движење. EXTRA BASS™ звукот нуди подобрени ниски фреквенции, па затоа ритамите се многу моќни.

Слушајте без ограничувања

Впарете ги MDR-XB70BT со вашиот уред со Bluetooth® за удобно слушање музика, без кабли што ве ограничуваат.

Фотографија од далечински управувач
Далечински управувач

Практичните копчиња ви овозможуваат да ги контролирате повиците и репродукцијата на музиката без да го допирате паметниот телефон.

Лого за траење на батеријата до девет часа
Долгo траење на батеријата

Вградената батерија ви нуди безжична репродукција до девет часа, за да слушате во текот на целиот ден.

Одговараат на вашиот стил на живеење

Слушалките MDR-XB70BT се лесни и едноставни за носење и ќе ве следат насекаде. Изберете една од трите бои која ќе одговара на вашиот стил.

Спецификации и функции

Внесете возбудливи музички доживувања во вашиот секојдневен живот. EXTRA BASS™ звукот ја прави секоја песна возбудлива, а безжичното поврзување и лесниот дизајн ќе ви овозможат да слушате безжично насекаде.
  • EXTRA BASS™ звук со длабоки и ниски тонови

  • Безжична Bluetooth® врска за неограничено движење

  • Далечински управувач и микрофон компатибилни со паметни телефони

  • Долготрајна издржливост на батеријата до девет часа

  • Лесен и флексибилен дизајн

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина