EXTRA BASS™ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО XB70AP

Извонреден звук. Наградуван дизајн.

MDRXB70APN.CE7

Extra Bass слушалки за во уво со неодимиумски звучници од 12 мм и Powered Bass Duct технологија.

Боја

Златна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница