ЗА ВО УВО

Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™

MDR-XB510AS
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™

redgreenblueblack

Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-XB510AS со EXTRA BASS™
Вежбајте уште понапорно

Мотивирајте се со огромната моќ на EXTRA BASS™. Продолжете да трчате независно од временските услови благодарение на дизајнот отпорен на прскање.

Лого за EXTRABASS
Музика што ќе ве придвижи

Уживајте во моќен и длабок звук за секоја песна со EXTRA BASS.

Лого за IPX5
Трчајте додека врне

Носете ги слушалките во секакви временски услови и перете ги по напорното вежбање.

Изберете ја вашата боја

Изберете црна, црвена, сина или зелена боја што ќе одговара на вашиот стил.

Спецификации и функции

Мотивирајте се со огромната моќ на EXTRA BASS. Продолжете да трчате независно од временските услови благодарение на дизајнот отпорен на прскање.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Може да ги миете по вежбањето благодарение на нивниот дизајн со IPX5/7

  • Заоблените прицврстувачи не дозволуваат поместување на слушалките

  • Изберете една од 4-те бои која најмногу ќе одговара на вашиот стил

Звучник
12 мм ВО ВИД НА КУПОЛА (CCAW)
Фреквентен одзив
4-24000Hz
Должина на кабел
Прибл. 1,2 м, лицнеста жица, во вид на Y
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина