БЕЗЖИЧНИ СПОРТСКИ EXTRA BASS™ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО XB50BS

Уживајте во моќен звук во салата или на улица.

MDRXB50BSR.CE7

Спортски слушалки за во уво со EXTRA BASS, безжично поврзување преку Bluetooth®, IPX4 за отпорност на прскање, траење на батеријата до 8,5 часа, заоблени прицврстувачи.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница