СЛУШАЛКИ

Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS

MDR-XB50BS

Слика од Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS

redblueblack

Слика од Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS
Слика од Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS
Слика од Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS
Слика од Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS
Слика од Безжични спортски EXTRA BASS™ слушалки за во уво XB50BS

EXTRA BASS™ звукот ги подобрува вашите перформанси

Спортски слушалки со безжично поврзување преку Bluetooth®

Веднаш преминете во режим на вежбање. Моќниот EXTRA BASS™ звук ве мотивира, без разлика што правите. Дизајнот отпорен на прскање нема да дозволи дождот да ви пречи.

Лого за EXTRA BASS

Подобрете ги вашите перформанси

Моќниот EXTRA BASS™ звук дополнително ве поттикнува за да продолжите.

Лого за Bluetooth®

Поврзете се безжично

Поврзувањето преку Bluetooth® ви овозможува да слушате до 8,5 часа без да ви пречат каблите.

Лого за IPX4

Бидете подготвени за прскање

Издржливиот дизајн со IPX4 нема да дозволи да запре музиката, дури и кога трчате додека роси.

Слушајте го ритамот, чувствувајте ја моќта

EXTRA BASS™ звукот ви нуди дополнителна мотивација, без разлика дали сте во сала или на улица. Подобрените ниски фреквенции го засилуваат звукот на музиката, за да се чувствувате полни со енергија и мотивирани.

Нема да ве разочараат

Создадени да бидат цврсти и издржливи, слушалките MDR-XB50BS се подготвени за напорни вежби и рутини на вежбање.


Лого за IPX4

Сертификат за отпорност на прскање

Уживајте во музиката дури и кога трчате додека роси, благодарение на IPX4 дизајнот со отпорност на прскање.

Лого за батерија што трае 8,5 часа

За подолготрајна музика

Со траење на батеријата од 8,5 часа, ќе имате доволно енергија за вежбање во текот на целата недела.

Слушајте насекаде, правете сè

Никогаш повторно не останувајте без вашата музика. Поврзувањето преку Bluetooth® ви овозможува да трчате, скокате, удирате и повеќе, без кабли кои може да ви пречат. Заоблените прицврстувачи не дозволуваат поместување на слушалките додека вежбате.

Изберете ја вашата боја

MDR-XB50BS се достапни во црвена, црна и сина боја, за да можат да одговараат дури и на вашата облека за вежбање.

Спецификации и функции
Веднаш преминете во режим на вежбање. Моќниот EXTRA BASS™ звук ве мотивира, без разлика што правите. Дизајнот отпорен на прскање нема да дозволи дождот да ви пречи.
  • EXTRA BASS™ звук со длабоки и ниски тонови

  • Artboard 1

    Безжична Bluetooth® врска за неограничено движење

  • Долготрајна издржливост на батеријата до 8,5 часа

  • IPX4 дизајн со отпорност на прскање за користење во сите временски услови

  • Заоблените прицврстувачи не дозволуваат поместување на слушалките

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина