СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО MDR-EX450

Сите спецификации и функции

2 Модели
2 Модели

Големина и тежина

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Што има во пакетот

Опции на бои

Тежина

Звучник

Импеданса (оми)

Фреквентен одзив

Чувствителности (dB/mW)

Вид на жица

Должина на кабел

Приклучник

Начин на носење

Стандардно
MDR-EX450LP
Стандардно 
MDR-EX450LP

Што има во пакетот

 • Гарантен лист
 • Прилагодувач на должината на кабелот на слушалките
 • Упатство за употреба
 • Ушни влошки
 • Футрола за носење

Опции на бои

whitegray

Тежина

 • 6 гр.

Звучник

 • 12 мм, динамички – тип на купола

Импеданса (оми)

 • 40 оми (1kHz)

Фреквентен одзив

 • 5–25.000Hz

Чувствителности (dB/mW)

 • 103 dB/mW

Вид на жица

 • Лицнест кабел OFC, во вид на Y

Должина на кабел

 • 1,2 м

Приклучник

 • Позлатен стерео мини приклучок со облик L

Начин на носење

 • Ушни влошки од отворен тип
Android
MDR-EX450AP
Android 
MDR-EX450AP

Што има во пакетот

 • Гарантен лист
 • Прилагодувач на должината на кабелот на слушалките
 • Упатство за употреба
 • Ушни влошки
 • Футрола за носење

Опции на бои

whitegray

Тежина

 • 6 гр.

Звучник

 • 12 мм, динамички – тип на купола

Импеданса (оми)

 • 40 оми (1kHz)

Фреквентен одзив

 • 5–25.000Hz

Чувствителности (dB/mW)

 • 103 dB/mW

Вид на жица

 • Лицнест кабел OFC, во вид на Y

Должина на кабел

 • 1,2 м

Приклучник

 • Позлатен стерео мини приклучок со облик L

Начин на носење

 • Ушни влошки од отворен тип

Функции

Кристално чист звук со звучник од 12 мм

Слушајте ги сите ваши песни со остар и јасен звук кога ќе излезете од домот

Неверојатно високи вокали со помало изобличување

Чувствителноста од 103 dB/mW и широкиот фреквентен опсег од 5-25.000 Hz нудат прецизни високи и ниски тонови, без оглед на јачината на звукот

Започнувајте или примајте повици преку вашиот паметен телефон со Android

Разговарајте со вашите пријатели преку телефон, вашиот глас ќе се слуша остро и јасно благодарение на вградениот микрофон

Помалку заплеткувања, поголема флексибилност

Кабелот од 1,2 метри е дизајниран да ги спречи заплеткувањата, така што слушалките нема да направат јазол

Слушајте резонантна акустика со затворен дизајн

Одлично прицврстените слушалки ја рефлектираат музиката назад кон вашите уши, создавајќи моќен звук

Стил во движење

Компактниот дизајн овозможува изработка на дискретни и елегантни слушалки, за да изгледате прекрасно каде и да одите

Добијте совршено вметнување

Ќе добиете меки силиконски слушалки во четири големини (SS, S, M и L) за максимална удобност

Пронајдете ја должината која најмногу ви одговара со прилагодувачот на кабелот

Лесно намалете ја должината на непотребниот кабел за да не ви пречи