Изберете го вашиот модел

СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО EX450

Префинет звук во движење

MDREX450W.AE

Слушалки за во уво со неодимиумски звучници од 12мм, чувствителност од 106dB и фреквентен опсег од 5–25.000Hz.

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница