СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО MDR-E9LP

Сите спецификации и функции

MDR-E9LP

Општи податоци

Тип Open Air
ДА
Динамичен вид
ДА
Опкружувачки вид
НЕ
Капацитет (mW)
100
Звучник (мм)
13,5 (во вид на купола)
Мембрана
PET
Фреквенција (Hz)
18 - 22,000
Чувствителност (dB/mW)
104
Магнет 
Неодимиум
Импеданса (оми)
16
Контрола на јачина на звук
НЕ
Вид на жица
Во облик на Y
Должина на кабелот (м)
1,2
Приклучник
Мини стерео приклучок во форма на L
Тежина (г)
6

 Опрема што се испорачува

AC адаптер за напојување
НЕ
Сталак за полнење на батријата
НЕ
Ушни слушалки (мали, средни, големи)
НЕ
Ушни перничиња
x2
Држач за слушалка
НЕ
Футрола/торбичка за носење
НЕ
Слајд
НЕ
Продолжителен кабел
НЕ
Универзален приклучок со адаптер
НЕ

Опции на бои

pinkorangegreenbluegrayblack

Што има во пакетот

  • Ушни влошки
  • Гарантен лист
  • Упатство за употреба
Placeholder

Функции

Неодимиумски магнет

Звучник од 13,5мм кој репродуцира моќен бас звук

Соодветни за музичкиот плеер

Користете ги вашите слушалки со WALKMAN®, iPod или MP3 плеер

Избор на бои

Достапна е широка палета на бои- усогласете ги со вашиот музички плеер или одберете ја омилената боја

1,2м кабел

Издржлив и лесен кабел од 1,2м

Испорачани ушни влошки

Се испорачуваат со 2x ушни влошки за побезбедно вметнување