СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО

Сериозен бас, сериозен стил

MDRE9LPP.AE

Лесни слушалки за во уво со звучници од 13,5мм и опсег од 18Hz–20kHz, силиконски ушни влошки, избор на бои

Боја

Розова

Купувајте преку интернет

Овој производ од Sony е достапен кај поголемите компании за продажба преку интернет, вклучувајќи ги и наведените подолу. Проверете ја достапноста директно на веб-страниците на продавниците.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.