Слика од Слушалки за во уво MDR-E9LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-E9LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-E9LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-E9LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-E9LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-E9LP

Функции

Неодимиумски магнет

Звучник од 13,5мм кој репродуцира моќен бас звук

Соодветни за музичкиот плеер

Користете ги вашите слушалки со WALKMAN®, iPod или MP3 плеер

Избор на бои

Достапна е широка палета на бои- усогласете ги со вашиот музички плеер или одберете ја омилената боја

1,2м кабел

Издржлив и лесен кабел од 1,2м

Испорачани ушни влошки

Се испорачуваат со 2x ушни влошки за побезбедно вметнување

Спецификации

  • систем со хибридни звучници за длабок бас и јасни високи тонови

  • Удобни силиконски ушни влошки за безбедно вметнување

  • Мала тежина за неверојатна преносливост на музика

  • Издржлив и лесен кабел, со должина од 1,2м

  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

Звучник
13,5 мм, динамички – тип на купола
Фреквентен одзив
18–22.000Hz
Должина на кабел
1,2 м

Што има во пакетот

Ушни перничиња x2, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина