СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО E820LP

Сите спецификации и функции

MDR-E820LP

Големина и тежина

Тежина
6 гр.

Општи карактеристики

Звучник
13,5 мм, динамички – тип на купола
Фреквентен одзив
18–22.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
104 dB/mW
Должина на кабел
1,2 м
Приклучник
Стерео мини со облик L
Начин на носење
Ушни влошки од отворен тип

Опции на бои

black

Што има во пакетот

  • Ушни перничиња x2
Placeholder

Функции

Дајте им дополнителна моќ на вашите ритами

Надополнете ги сите ваши песни со звук со моќен бас со помош на моќен неодимиумски магнет од 300 kJ/m3

Задлабочете се во ритамот со динамичен звук

Слушнете го секој ритам и секоја нота од гитарите со јасен и живописен звук, благодарение на неодимиумскиот звучник од 13,5мм

Слушнете ги сите детали

Овие слушалки се одликуваат со чувствителност од 104db/mW и широк опсег на звукот од 18-22.000Hz за да добиете детален звук, независно од јачината на звукот

Бидете флексибилни

Кабел со должина од 1,2м, дизајниран во форма на Y, кој нуди флексибилност при слушањето