Слика од Слушалки за во уво E820LP

Функции

Дајте им дополнителна моќ на вашите ритами

Надополнете ги сите ваши песни со звук со моќен бас со помош на моќен неодимиумски магнет од 300 kJ/m3

Задлабочете се во ритамот со динамичен звук

Слушнете го секој ритам и секоја нота од гитарите со јасен и живописен звук, благодарение на неодимиумскиот звучник од 13,5мм

Слушнете ги сите детали

Овие слушалки се одликуваат со чувствителност од 104db/mW и широк опсег на звукот од 18-22.000Hz за да добиете детален звук, независно од јачината на звукот

Бидете флексибилни

Кабел со должина од 1,2м, дизајниран во форма на Y, кој нуди флексибилност при слушањето

Спецификации

Звучник
13,5 мм – тип на купола
Фреквентен одзив
18–22.000Hz
Должина на кабел
1,2 м

Што има во пакетот

Ушни перничиња x2

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина