СПОРТСКИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО MDR-AS210AP

Сите спецификации и функции

MDR-AS210AP

Големина и тежина

Тежина
Прибл. 12 гр.

Општи карактеристики

Звучник
13. 5 мм, тип на купола
Динамичен вид
Отворени, динамички
Импеданса (оми)
16 оми (при 1 kHz)
Фреквентен одзив
17 Hz-22.000 Hz
Чувствителности (dB/mW)
104 dB / mW
Контрола на јачина на звук
нема
Вид на жица
нема
Должина на кабел
Прибл. 1, 2м, испреплетен кабел, во вид на Y
Приклучник
Позлатен мини приклучок со 4 пина во форма на L
Време на користење
нема
Време на полнење
нема
Начин на носење
In-ear

Опции на бои

pinkyellowwhiteblack

Што има во пакетот

  • Слајд
Placeholder

Функции

Добијте сигурно поставување додека трчате

Прилагодливите прицврстувачи се поставуваат сигурно на вашите уши, за да можете слободно да го движите вашето тело според ритамот

Звучник од 13,5 мм со звук кој ќе ве мотивира при вежбањето

Кога чувствувате замор во последните минути од вежбањето, чистиот звук кој влева енергија ќе ви помогне да издржите до крај

Слушнете ги сите детали - остро и јасно

Со чувствителност од 104 dB/mW и фреквентен опсег од 17-22.000 Hz, можете да ја зголемите јачината на звукот и да слушате јасни детали

Потполно природна акустика со отворен дизајн

Звукот минува низ задниот дел од слушалките за да обезбеди поприроден звук

Подготвени за дожд, пот или прскање

Кога ќе почне да врне, слушалките кои се отпорни на прскање ќе продолжат со репродукцијата во текот на целото вежбање

Бидете флексибилни со кабелот од 1,2 м

Движете се послободно со кабелот кој е доволно долг за да трчате на лентата за трчање или на улиците

Работете напорно, изгледајте прекрасно

Стилскиот дизајн се испорачува во избор од неколку бои

Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP

Вграден микрофон за повици без користење на раце

Одговарајте на повици и давајте гласовни команди - дури и кога го носите телефонот во џеб или во торба. А благодарение на висококвалитетниот вграден микрофон, ќе можете да воспоставувате и одговарате на повици од паметниот телефон на едноставен начин.