ЗА ВО УВО

Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP

MDR-AS210AP
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP

pinkyellowwhiteblack

Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP
Слика од Спортски слушалки за во уво MDR-AS210AP

Спецификации и функции

Уживајте во вашата омилена музика додека вежбате. Слушалките MDR-AS210AP се одликуваат со прилагодливи прицврстувачи за сигурно поставување за време на спортските активности, како и кабел од 1,2 м што ви нуди слобода за движење. Благодарение на звучниците од 13,5 мм со оптимизиран фреквентен опсег, музиката звучи јасно и детално
  • Отпорност на прскање за слушање во секакви временски услови

  • Прилагодливите прицврстувачи овозможуваат слушалките да останат на своето место за време на вежбањето

  • Кабелот од 1,2 метри е доволно долг за во салите или на улиците.

  • Отворената акустика го подобруваат протокот на воздух за природен квалитет на звукот

  • Звучникот од 13,5 мм нуди јасен и детален звук, без разлика на јачината на звукот

Звучник
13. 5 мм, тип на купола
Фреквентен одзив
17 Hz-22.000 Hz
Должина на кабел
Прибл. 1, 2м, испреплетен кабел, во вид на Y

Што има во пакетот

Слајд

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина