Слика од Спортски слушалки за во уво AS210
Слика од Спортски слушалки за во уво AS210
Слика од Спортски слушалки за во уво AS210
Слика од Спортски слушалки за во уво AS210

Спецификации и функции

Уживајте во вашата омилена музика додека вежбате. MDR-AS210 се одликуваат со прилагодливи прицврстувачи за сигурно поставување за време на спортските активности, како и кабел од 1,2 м кој ви дава простор да се движите. Благодарение на звучниците од 13,5 мм со оптимизиран фреквентен опсег, музиката звучи јасно и детално.
  • Отпорност на прскање за слушање во секакви временски услови

  • Прилагодливите прицврстувачи овозможуваат слушалките да останат на своето место за време на вежбањето

  • Кабелот од 1,2 метри е доволно долг за во салите или на улиците.

  • Отворената акустика го подобруваат протокот на воздух за природен квалитет на звукот

  • Звучникот од 13,5 мм нуди јасен и детален звук, без разлика на јачината на звукот

Звучник
13. 5 мм, тип на купола
Фреквентен одзив
17 Hz-22.000 Hz
Должина на кабел
Прибл. 1, 2м, испреплетен кабел, во вид на Y

Што има во пакетот

Слајд

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат