Прескокни до содржина
Слика од Слушалки за во уво EX12IP
Слика од Слушалки за во уво EX12IP
Слика од Слушалки за во уво EX12IP
Слика од Слушалки за во уво EX12IP
Спецификации и функции
  • Компатибилност со iPod/iPhone/iPadУсогласете ги со вашиот iPod или iPhone/iPad, лесно контролирајте ја јачината на звукот изборот на песни преку далечинскиот управувач на кабелот

  • Неодимиумски магнетМагнетот со голема моќност од 400kJ/m3 создава високи тонови со висока резолуција и средни тонови со моќен бас

  • Хибридни ушни влошкиСиликонски гумени ушни влошки за безбедно вметнување и удобност при носењето (испорачани големини S/M/L)

  • Избор на боиДостапна е широка палета на бои - усогласете ги со вашиот музички плеер или одберете ја омилената боја

  • Кабел во вид на Y и лизгачИздржлив и лесен кабел од 1,2м во вид на Y со лизгач на кабелот за да спречи заплеткување на кабелот

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност за поодржлива иднина. Посетете го нашиот еко-сајт