РЕСИВЕРИ И ПЛЕЕРИ ЗА ВО АВТОМОБИЛ

CD приемник со држач за паметен телефон и безжична технологија BLUETOOTH®

XSP-N1BT

Слика од CD приемник со држач за паметен телефон и безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD приемник со држач за паметен телефон и безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD приемник со држач за паметен телефон и безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD приемник со држач за паметен телефон и безжична технологија BLUETOOTH®

Заштитете го системот во автомобилот со држачот за телефони

Не тргајте ги очите од патот и контролирајте сè со овој уникатен приемник за паметни телефони со двоен DIN од Sony. Вградениот Bluetooth® и NFC овозможуваат приклучување на вашиот паметен телефон и преземање на контролата. Со функциите Гласовна контрола, Автоматско исчитување за SMS и други, нема да ги тргнете рацете од воланот и нема да пропуштите ништо.

NFC со еден допир

App Remote 2.0

Преземете ја контролата врз звукот со App Remote 2.0

App Remote 2.0

NFC со еден допир

Воспоставете врска за момент преку Bluetooth® со NFC со еден допир.

Излезна моќ од 55W x 4

Dynamic Reality Amp

Подобрете го звукот и засилете ја секоја песна со моќност од 55W x 4.

Поставете и поврзете

Извлечете максимум од вашиот паметен телефон додека возите и ставете го во безбедниот држач со двоен DIN. Со компатибилност со повеќе паметни телефони, тој овозможува проследување музика, повици без користење на рацете и контролирање на функциите за радио и CD - сето тоа преку безжична врска.

Воспоставете врска веднаш

Слушањето музика додека возите никогаш не било полесно, благодарение на поврзувањето со еден допир преку NFC. Допрете го паметниот телефон наспроти главниот уред и ќе воспоставите Bluetooth® врска – песните ќе се проследуваат безжично додека возите.

NFC со еден допир и Bluetooth®
App Remote 2.0

Ставете го паметниот телефон на возачкото седиште

Преземете App Remote 2.0 и контролирајте ги основните поставки и функции, навигацијата, апликациите и музиката преку паметниот телефон. Со функциите за гласовна контрола и исчитување на пораки, контролирајте сè без да ги тргнете рацете од воланот.

SMS/e-mail/SNS

Останете во контакт

Читајте и составувајте текстуални или e-mail пораки.

Гласовна контрола

Зборувајте гласно

Избирајте музика, активирајте ја навигацијата и одговарајте на повици само со вашиот глас.

Батерија од 1,5A

Полнете додека возите

Батеријата со голема струја од 1,5A го полни вашиот паметен телефон преку USB кабел.

Исполнете го автомоб. со звук

Напреден механизам за звук

Користејќи ја дигиталната обработка на сигнали од Sony, напредниот процесор за звук ви овозможува да ги прилагодите поставките за звук и да создадете идеално звучно поле во автомобилот. Освен тоа, ќе добиете моќен звук за целата ваша музика.

Дигитален еквалајзер со 10 режими

Дигитален еквалајзер со 10 режими

Создадете совршен звук за повеќе музички стилови со десетте режими за звук.

Нископропусен и високопропусен филтер

Нископропусен и високопропусен филтер

Со разделување на опсегот на звукот, овие филтри создаваат богат и моќен бас, јасни средни и високи тонови за добивање на прецизен звук.

Dynamic Reality Аmp

Зголемете ја јачината на звукот

Dynamic Reality Аmp

Добијте моќност од 55W x 4 за сите ваши омилени песни, благодарение на Dynamic Reality Amp. Со вградените електронски кола за напојување, ќе слушате веродостојна репродукција на вашата музика со минимално изобличување.

Музика која воодушевува

Порамнување на времето

Напредниот процесор за звук ви овозможува да изберете каде точно сакате да слушате идеален звук. Независно од вашата положба за слушање, функцијата за подредување на времето автоматски го прилагодува сигналот кон седиштата низ целиот автомобил.

LCD екран

LCD екран

XSP-N1BT функционира како самостоен приемник благодарение на LCD екранот и контролите на контролната табла.

Преден USB влез

Преден USB влез

Поврзете USB уред или MP3 плеер и проследувајте музика преку приемникот.

Плеер за ЦД-а

Плеер за ЦД-а

Репродуцирајте ги и уживајте во сите омилени CD дискови преку CD плеерот.

Спецификации и функции
Не тргајте ги очите од патот и контролирајте сè со овој уникатен приемник за паметни телефони со двоен DIN од Sony. Вградениот Bluetooth® и NFC овозможуваат приклучување на вашиот паметен телефон и преземање на контролата. Со функциите Гласовна контрола, Автоматско исчитување за SMS и други, нема да ги тргнете рацете од воланот и нема да пропуштите ништо
  • Поврзете го вашиот паметен телефон веднаш со NFC и Bluetooth®

  • Уживајте во гласовна контрола со App Remote 2.0

  • Полнете во движење со полначот за батерии со струја од 1,5A

  • Слушнете сè со напредниот процесор за звук

  • Добијте моќен звук со засилувачот Dynamic Reality од 55W x 4

USB
ДА (предна страна)
Помошен влез
НЕ
Излез за сабвуфер
ДА

Што има во пакетот

Приклучок за антена(JASO), Украсен прстен, *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина