DVD ПРИЕМНИК СО LCD ЕКРАН ОД 15,7CM (6,2”)

Уживајте во омилените песни, филмови и телевизија во вашиот автомобил.

XAV-W651BT/CEUR

DVD плеер и AV центар со двојна големина, засилувач од 4 x 55 W, компатибилност со задни камери и EXTRABASS засилување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница