РЕСИВЕР СО LCD ЕКРАН ОД 15,75 СМ (6,2”) И БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Забава и комуникација во автомобилот на едноставен начин

XAVV630BT.EUR

Приемник со LCD екран и Bluetooth®, гласовна контрола, комуникација преку Siri Eyes Free и излезна моќ од 55 W x 4.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница